Ingredientes: 1 llitru de lleche, 300 gramos de farina, 300 gramos de quesu, 100 gramos de mantega, sal y pimienta.
Ponemos nun cazu la mantega y dexamos que se derrita fueu mui lentu pa que nun dore. Echamos-y la farina, dexándola cocer unos cinco minutos, siempre a fueu mui lentu, y removiendo muncho. Dempués vamos añadiendo la lleche, poco a poco, pa que la pasta la vaya asimilando y nun facer grumos, ensin dexar de revolver. A la fin, la salsa tien que quedar espesa, fina y ensin grumos. (Too esto pues aforralo si compres la bechamel yá fecha).
Una vez fecha la bechamel, vamos echando’l quesu partío en cachinos, dexándolo cocer entre ocho y diez minutos, hasta que too funda y mezcle bien. Dexamos enfriar la crema, y dempués facemos les croquetes, amasando y pasándoles per farina, güevu y pan rallao.
A la fin, frínse con munchu aceite bien caliente. Tienen que quedar doraes y churruscaes per fuera, y bien feches per dientro.
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