La nuestra primer recomendación ye un clásicu, que tres el remocique (yá s’escaecieron del horru) nun perdió un res, y eso que pa llegar cuasi hai qu'andar con XPS: El Molín de Mingo.
Cocina de tola vida, un poco escaso de referentes (namás que quince), pero tolos platos son de rellambese, con productos bonos y raciones “de paisanu” (hai que lo tener en cuenta a la hora de pidir, aviso). Si-y amestamos un serviciu correutu y que tien una carta de vinos curtia pero con calidá, d’eses nes que notes que nun-yos espetaron lo que’l representante de turnu quixo, pues como que pa qué quies más…
Recomendamos l'arroz con pitu de caleya y, si vais con foriatos, el platu tortos.
Nun almiten tarxetes de créditu. Si vais de fin de selmana, imprescindible reservar, que suel tar hasta riba.
EL MOLIN DE MINGO
33547 Peruyes - Cangues d'Onís
Tfnos: 985.922.263 - 985.841.098
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